Bijzondere producten

ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Internal Affairs heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Uitgangspunt is daarbij altijd geweest het aanbieden van een uitgebreider productenpakket tegen voordeliger voorwaarden waarbij haar gegarandeerde leveranciers- onafhankelijkheid gehandhaafd blijft. Dit betekent dat de voordelen die  Internal Affairs als bedrijf geniet rechtstreeks worden doorgegeven aan haar klanten!

Hierbij valt te denken aan kortingsregelingen, bezorg- en montagemogelijkheden welke voor de normale particuliere klant onbereikbaar zijn. Meestal is ook de servicegraad beter. Vooraf bestellen en direct aan het afhaalmagazijn ophalen, zonder door een winkel te moeten lopen en in de lange rij voor de kassa te moeten gaan staan. Of per fax bestellen en thuis laten bezorgen. Als een onderdeel ontbreekt of defect gaat hoeft U vaak niet meer terug naar de winkel maar worden vervangende artikelen thuis bezorgd zonder extra kosten!

Door met name de connecties met buitenlandse producenten en leveranciers kan Internal Affairs haar klanten een veel uitgebreider producten- en servicepakket aan te bieden dan vele van haar Nederlandse concurrenten! Bovendien gaat Internal Affairs daarbij verder dan alleen het interieur. Internal Affairs gaat ook naar buiten!

U kunt het zo gek niet bedenken of Internal Affairs heeft er een oplossing voor.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend oriŽntatiegesprek.

NB! Leveringen vinden alleen plaats in het kader van ontwerpopdrachten. Levering van losse artikelen is niet mogelijk.

 

© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.