Interieur design
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Elke persoon heeft zijn eigen eisen en wensenpakket. Iedereen heeft zijn eigen stijl en elk huis en inrichting heeft zijn specifieke mogelijkheden. Toch wordt er nog teveel gewerkt met standaard meubelstukken waardoor veel inrichtingen alsnog op elkaar lijken.

Bovendien, wie kent niet het probleem dat de ideale kast voor op die ene muur niet te koop is. De bestaande kasten niet de gewenste opbergfuncties combineren. Of is het een kwestie van eens iets anders hebben dan alle anderen. Iets unieks dat eindelijk uiting geeft aan persoonlijkheid van U of Uw huis. Dat afwijkt van de standaard. Iets dat niemand anders heeft.

Een specialiteit van Internal Affairs is interieur design. Het ontwerpen van meubelstukken op maat, aangepast aan het eisen en wensenpakket van de opdrachtgever en optimaal afgestemd op huis en interieur, levert een onuitputtelijke bron van interieuroplossingen op die ertoe bijdragen dat het interieur een optimale weergave is van Uw persoonlijkheid.

Met een grote kennis van materialen en mogelijkheden in combinatie met een uitgebreid netwerk van ongebonden leveranciers en de speciale import van producten, wordt zo door Internal Affairs een interieur gecreŽerd waarin U zich thuis voelt.

Het doel van Internal Affairs is: het creŽren van een interieur waarin U zich thuis voelt, dat praktisch is, aansluit bij Uw voorstellingen van wonen en leven en een weerspiegeling is van Uw persoonlijkheid. U bent voor ons het middelpunt en het vertrekpunt van de opdracht
.

Voor maatwerkoplossingen op het gebied van interieur design: Internal Affairs.
© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.