Kleuradvies
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Kleuren zijn niet alleen erg persoonlijk. Kleuren en kleurcombinaties zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van een interieur. Het gebruik van verschillende kleuren en patronen kunnen een interieur maken of breken. Het is dus belangrijk de juiste keuze te maken.

Helaas denken veel mensen ten onrechte dat het kiezen van een kleur een kwestie is van: “Even een potje verf uitzoeken”. Maar kleuren worden door veel andere aspecten binnen het interieur beďnvloedt. Het uitzoeken van kleuren is daarom allerminst een eenvoudige zaak

Enkele aspecten die kleuren beďnvloeden zijn:
-       
Andere kleuren
-       
Gebruikte hoeveelheid van de kleuren
-       
Verfsoort
-       
Kleurcontrasten
-       
Accessoires
-       
Oppervlaktestructuren
-       
Patronen
-       
De keuze van materialen
-       
Verlichting
-       
Lichtinval (hoeveelheid en kwaliteit)
-       
Kleuren van andere vertrekken
-       
De aanwezigheid van water (vijver, beekje)
-       
Etc.

In de praktijk blijkt dat het kiezen van kleur veel ingewikkelder is, dan zij op het eerste gezicht lijkt te zijn. Één enkele verkeerde keuze of onjuiste toepassing van een kleur kan desastreuze gevolgen hebben voor het gehele interieur. Het is daarom zaak U goed informeren op dit gebied en een degelijk kleurenplan door deskundigen te laten opstellen.  

Internal Affairs heeft de kennis en de ervaring in huis om U goed te kunnen adviseren op het gebied van kleurgebruik om een harmonieus geheel te maken van Uw interieur, in elke gewenste stijl. Uw woonkamer, slaapkamer, babykamer, kinderkamer, keuken, badkamer zolderkamer etc. zijn bij Internal Affairs in goede handen. 

Voor een gedegen kleuradvies neemt U contact op met  Internal Affairs.

 
© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.