Nieuwbouwadviezen
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Het bouwen van een nieuw huis is niet alleen een grote investering, maar de indeling van de nieuwe woning is van doorslaggevend belang voor het wooncomfort en de leefstandaard van de bewoners.  Helaas blijken architecten en opdrachtgevers vaak meer gericht te zijn op het uiterlijk van de te bouwen woning dan op het praktisch gebruik ervan. Internal Affairs kan daarom op dit gebied zeer goede diensten bewijzen.

Deze service is één van de specialiteiten van Internal Affairs.

Internal Affairs
neemt stap voor stap met haar opdrachtgevers de nieuw te bouwen woning door en toetst het ontwerp niet alleen aan algemene praktijkeisen, maar ook aan eisen van logistieke architectuur en de individuele wooneisen en woonwensen van de opdrachtgevers.

De lijst met zaken die tijdens deze toetsing aan bod komen, is niet alleen zeer uitgebreid maar wordt uiteraard afgestemd op het specifieke ontwerp en de eisen van de opdrachtgever.

Omdat Internal Affairs niet gebonden is aan bepaalde leveranciers en kan daarom een onafhankelijk oordeel geven op alle gebieden. Door een grote kennis van materialen, mogelijkheden en het volgen van de allernieuwste ontwikkelingen, kan Internal Affairs U ook wijzen op mogelijke alternatieven. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld domotica (moderne electriciteits- voorzieningen), speciale import van producten of het gebruik van industriële materialen zoals zelfreinigend glas dat telkens meer in de woningbouw wordt toegepast. Ook verwijst Internal Affairs eventueel door naar andere specialisten of informatiepunten voor mogelijk aanvullende informatie.

De kosten van een nieuwbouwadvies van Internal Affairs vallen volledig in het niet bij de kosten van de nieuwbouw van een woning. De voordelen van het nieuwbouwadvies van Internal Affairs zijn echter elke dag merkbaar en leveren daardoor een zeer aanzienlijke bijdrage aan het wooncomfort en woongenot van de bewoners op. Het in dit advies geïnvesteerde geld betaalt zichzelf snel terug en is daarom de investering meer dan waard.  

Laat ook Uw nieuwbouwontwerp toetsen door Internal Affairs.

© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.