On-line advisering
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Heeft U geen tijd voor lange in-take gesprekken? Bent u zich nog aan het oriŽnteren? Kan het nieuwe huis momenteel niet  bezocht worden? Geen inspiratie? Is Uw tijd te beperkt voor een persoonlijk gesprek met Internal Affairs?

Internal Affairs biedt U de mogelijkheid, gebruik te maken van een groot deel van de aangeboden diensten via on-line advisering, hetgeen U aanzienlijke besparingen kan opleveren (tijd, reiskosten, etc.)

Helaas is deze dienst niet in alle gevallen de juiste werkmethode.Of deze methode ook voor U en in Uw situatie toegepast kan worden, wordt door Internal Affairs op basis van een "case-by-case study" bekeken. Factoren die daarbij een rol kunnen spelen zijn onder meer: omvang van het project, soort Internal Affairs-service, termijn, hoeveelheid en soort verstrekte informatie.

Om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden voor U zijn, of indien U behoefte heeft aan aanvullende informatie, dan kunt U contact opnemen met Internal Affairs door middel van het aanklikken van de button: "informatie aanvraag".

Internal Affairs ook voor on-line adviezen.

© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.