Ontwerpen en indelingsadviezen
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Een nieuwe inrichting? Een nieuw huis? Geen inspiratie, geen tijd? Onvoldoende kennis van materialen en mogelijkheden?

Internal Affairs kan goede diensten bewijzen voor iedereen en ieder budget. Ongebonden aan leveranciers en producten kan een objectief advies worden gegeven om Uw optimale woongenot te realiseren.

Internal Affairs kan veel voor U betekenen. Met een grote kennis van materialen, mogelijkheden en maatwerkoplossingen in combinatie met een uitgebreid netwerk van leveranciers en de speciale import van producten, wordt een praktisch en fraai interieur gecreŽerd waarin U zich thuis voelt.

Uw opdracht kan bestaan uit: een meubelopstelling, het ontwerpen van meubilair op maat, nieuwbouw- of verbouwadvies, het voorbereiden van Uw huis voor de verkoop, advies op het gebied van logistieke architectuur, kleuren en materialen of het opstellen van complete verlichtingsplannen. Elke combinatie van deze aspecten is mogelijk, alsmede de mate van uitbesteden en Doe-het-zelf van de uitvoering. In vele gevallen behoort on-line advisering ook tot de mogelijkheden.

Het doel van Internal Affairs is: het creŽren van een interieur waarin U zich thuis voelt, dat praktisch is, aansluit bij Uw voorstellingen van wonen en leven en een weerspiegeling is van Uw persoonlijkheid. U bent voor ons het middelpunt en het vertrekpunt van de opdracht.

Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak, contact op met Internal Affairs.

 

© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.