Verbouwadvisering
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Het verbouwen van een bestaand huis is niet alleen een grote investering, maar de gewijzigde indeling van de woning is van doorslaggevend belang voor het wooncomfort en de leefstandaard van de bewoners. Helaas blijken architecten en opdrachtgevers meer gericht te zijn op de vormgeving van de verbouwing, dan op het toekomstige en praktische gebruik ervan. Eveneens worden de gevolgen van de verbouwing op het gebied van bijvoorbeeld lichtinval, indelingsmogelijkheden en logistieke architectuur vaak vergeten. Toch zijn ook dat soort aspecten niet onbelangrijk voor het gebruik en de waarde van de woning. Internal Affairs kan daarom ook op dit gebied zeer goede diensten bewijzen.

Internal Affairs
neemt bij deze speciale service, stap voor stap met haar opdrachtgever de woning en het ontwerp van de verbouwing door. Op basis van door opdrachtgever verstrekte gegevens bijvoorbeeld tekeningen, foto’s, plattegronden en een overzicht van wooneisen en woonwensen, voert Internal Affairs haar verbouwingstoets uit. Het ontwerp wordt daarbij niet alleen getoetst op grond van algemene praktijkeisen, maar ook aan de hand van de eisen van logistieke architectuur, uiteraard volledig afgestemd op de bestaande situatie, de aanleiding en uitwerking van de verbouwing, in combinatie met het pakket van woonwensen en wooneisen van de opdrachtgever.

Internal Affairs
houdt tijdens deze toetsing eveneens rekening met de nieuwste ontwikkelingen en trends op de huizenmarkt. Uw verbouwde woning voldoet zodoende niet alleen aan de hoogste gebruikseisen maar zal bij een toekomstige verkoop een grotere markt aanspreken, waardoor mogelijk zelfs een hogere verkoopsnelheid en verkoopwaarde kan worden gerealiseerd.  

Deze verbouwadvisering kan in de meeste gevallen ook on-line plaatsvinden, hetgeen U aanzienlijke besparingen kan opleveren (tijd, reiskosten, etc.). Wilt U gebruik maken van deze on-line service of heeft U behoefte aan aanvullende informatie, dan kunt U contact opnemen met Internal Affairs door middel van aanklikken: “informatie aanvraag”.

Haal het maximale uit Uw verbouwing en laat Internal Affairs een verbouwadvies uitbrengen.
© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.