Verkoopstyling

ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

De verkoop van een huis heeft grote gevolgen. Met de opbrengst van de verkoop moet het nieuwe huis worden bekostigd en de opleverdata dienen nauwkeurig op elkaar aan te sluiten. Daarom is het zaak dat tijdens de verkoopperiode een zo groot mogelijke markt wordt bereikt en de verkoop op zo kort mogelijke termijn wordt gerealiseerd.

Met andere woorden: hoe groter de markt, hoe hoger de waarde en omzetsnelheid.


Internal Affairs
kan U helpen deze doelen te bereiken, door middel van een unieke service. Dit van oorsprong Amerikaanse systeem zorgt ervoor dat Uw huis optimaal aan de markt wordt gepresenteerd en wordt sinds enkele jaren met veel succes toegepast op met name de Amerikaanse en Canadese huizenmarkt. Het systeem kent een groeiend aantal navolgers en wordt inmiddels ook met succes op de Britse huizenmarkt toegepast.

Want
als Uw huis niet optimaal wordt gepresenteerd, helpt U het huis van de concurrent te verkopen!

Deze service van Internal Affairs gericht op het verkoopklaar maken van huizen, zorgt ervoor dat U een optimaal verkoopresultaat kunt behalen. Toch is deze service relatief goedkoop omdat zij voor een groot deel uit advisering bestaat en de eventuele aanpassingen door U en Uw gezinsleden zelf kunnen worden uitgevoerd. Bovendien vallen de kosten grotendeels weg tegen de snellere verkoopdatum, maximalisering van de verkoopprijs, en de grotere mate van zekerheid die daarmee gepaard gaat.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke service?
Neem contact op met Internal Affairs voor een vrijblijvend gesprek.
Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.