Verlichtingsplannen
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

De meeste mensen kopen lampen op basis van het design van de lamp, zonder stil te staan bij de functie die de betreffende verlichting moet gaan vervullen. Toch vraagt iedere verlichtingsfunctie, ieder huis en iedere inrichting om een eigen en specifieke oplossing op het gebied van verlichting.

Helaas staat men er vaak te weinig bij stil, dat een goede verlichting wonderen kan doen. Een goed verlichtingsplan doet inrichting, vormen van het huis en bijvoorbeeld kunst tot leven komen. Een goede verlichting kan een interieur zelfs drastisch wijzigen zonder dat verdere ingrepen in de inrichting worden doorgevoerd.

Een goed verlichtingsplan bestaat uit: verlichting, belichting en uitlichting. Elk aspect verdient bijzondere aandacht en uitwerking: eettafel, leeshoek, werkplek, computerhoek, kunstwerken en schilderijen, slaapkamer, serre en niet te vergeten de kinderkamer, allen kennen zij hun eigen specifieke eisen.

Verder kan een overigens goed verlichtingsplan alsnog nadelig beïnvloedt worden door zaken als lichtinval en zonwering. Een goede verlichting daarentegen kan vele gezondheidsklachten voorkomen, zoals hoofdpijn en beeldschermblindheid. Internal Affairs houdt met al deze aspecten rekening bij het opstellen van verlichtingsplannen.

Veelal is het bij Internal Affairs zelfs mogelijk op basis van schriftelijk verstrekte informatie, zoals plattegronden, foto’s en een overzicht van Uw wensen- en eisenpakket ten aanzien van de verlichting, deze service on-line aan te bieden.

Internal Affairs stemt verlichtingsplannen af op Uw specifieke interieur en woonwensen zodat een optimaal woongenot kan worden bereikt. Bij het opstellen van verlichtingsplannen staan U en Uw interieur centraal.

Laat Internal Affairs een verlichtingplan voor U opstellen en neem contact op, voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.