Voorbeeldproject
ontwerpen/indelingsadviezen

interieur design

verlichtingsplannen

kleuradvies

verkoopstyling

nieuwbouwadviezen

verbouwadvisering

logistieke architectuur

on-line advisering

bijzondere producten

 

voorbeeldproject

 

informatie aanvraag

 

Onderstaand vindt u een voorbeeld van interieur ontwerpopdracht gecombineerd met verkoopstyling. 

Opdracht: minimale kosten, maximaal resultaat. Modern en licht interieur met hergebruik van het bestaand meubilair. Aanpassingen gericht op de plaatselijke verkoopmarkt: jonge gezinnen startend op de woningmarkt.

De verschillen tussen de voor/na foto’s zijn duidelijk zichtbaar en makelaars schatten de toegevoegde waarde in dit geval ongeveer op € 40.000,-. De investeringen hiervoor bedroegen slechts: € 500,- aan vaste materialen en € 1.000,- aan nieuwe materialen, tevens te gebruiken in een nieuwe woning. De “return on investment”, is in dit geval dus aanzienlijk, namelijk: ruim 2.500% binnen drie dagen verkooptijd!

Per object zijn de resultaten verschillend, de ene keer liggen de voordelen met name op het financiële vlak, de andere keer meer in de richting van de omzetsnelheid of een combinatie van beiden. Dit is per project zéér verschillend en mede afhankelijk van diverse factoren als: object, markt, ligging, etc.

Auteursrechten voor onderstaande foto's: ÓInternal Affairs.

© Internal Affairs 2001

Op alle leveringen van diensten en producten zijn bij uitsluiting de algemene leveringsvoorwaarden van Internal Affairs van toepassing.